Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ενα δέντρο, χιλιάδες λαμπάκια και δράσεις για τα παιδιά

Wiki«GB Roof Garden», Tudor Hall, Μεγάλη Βρεταννία, King George, «Μαζί για το Παιδί», Εκπαιδευτήρια «Θεμιστοκλής», Χριστούγεννα 2023

Περισσότερα από 10.000 λαμπάκια άναψαν και φέτος στο περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» που όπως κάθε χρόνο γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τον στολισμό και τη φωταγώγησή του. Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και λαμπάκια περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο ύψους 7,5 μέτρων δημιουργώντας στο λόμπι του ξενοδοχείου ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου η μαγεία των Χριστουγέννων είναι διάχυτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού «Θεμιστοκλής» στον Πειραιά. Παρόντες ήταν και οι εκπρόσωποι της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

Συγχρόνως, τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George», μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας με αφοσίωση στη δημιουργία μιας ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία και τον εθελοντισμό, ενεργοποίησαν και φέτος μια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση.

Συγκεκριμένα, από την 1 Δεκεμβρίου και για τους επόμενους 10 μήνες, σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια «GB Roof Garden» και «Tudor Hall» των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George», αντίστοιχα, οι επισκέπτες θα μπορούν να δωρίζουν 2 ευρώ επιπλέον για τη στήριξη του έργου της Ενωσης «Μαζί για το Παιδί» με στόχο τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

https://youtu.be/KCj7Bokm4sw?si=u1jLQWxkLLQPqQRk

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'