Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Breaking News

Το τέλειο τοστ: ζαμπόν, τυρί, ντομάτα

της Κικής Τριανταφύλλη

ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ

Η Τέχνη του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

Θέματα

Στην καρδιά της Κρήτης, εκεί όπου οι αιωνόβιες ελιές αγκαλιάζουν το τοπίο, γεννιέται ένα ελαιόλαδο που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αυθεντικότητά του. Το πολυβραβευμένο Terra Creta είναι η επιτομή της κρητικής παράδοσης και της σύγχρονης καινοτομίας

Απολαμβάνοντας ένα έξοχο ψητό λαβράκι με θέα τη νυχτερινή Αθήνα

της Κικής ΤριανταφύλληΚουζίνα

Δοκιμάσαμε ένα ζουμερό, τραγανό και πεντανόστιμο λαβράκι με σάλτσα καραβίδας στο «Penthouse 21» στην κορυφή του αθηναϊκού ξενοδοχείου «President», όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν μεσογειακές γεύσεις και signature cocktails με εντυπωσιακή θέα 360° στην πόλη

λαβράκι ψητό, ξενοδοχείο President, «Penthouse 21»

(photo: Κική Τριανταφύλλη)
Ροδινά, φασόλια με καρότα, κολοκυθάκι και πιπεριές

της Κικής ΤριανταφύλληΚουζίνα

Στην αρχή είχα απελπιστεί, νόμιζα ότι στο Δερβένι Κορινθίας, όπου έχω εγκατασταθεί εδώ και μερικούς μήνες, δεν έχουν τοπικά φαγητά. Μέχρι που ανακάλυψα τα ροδινά

ροδινά, ξεσπυρισμένα φασόλια, φρέσκα φασόλια, Κορινθία, Δερβένι, φασολάδα, φασόλια χάντρες

[Shutterstock]
Σαλάτα του Καίσαρα, η αυθεντική

της Κικής ΤριανταφύλληΚουζίνα

Στην αρχή η σαλάτα του Καίσαρα δεν είχε ούτε κοτόπουλο, ούτε μπέικον ούτε σαρδέλες φυσικά, όλα αυτά προστέθηκαν πολύ αργότερα. Και το κυριότερο τρωγόταν με τα χέρια

Τζούλια Τσάιλντ, σαλάτα του Καίσαρα, μαρούλι Romaine, καρδιά μαρουλιού, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, παρμεζάνα, αβγά