Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα
Τάρτα σφολιάτας με άγρια σπαράγγια και προσούτο

της Χρυσαυγής ΜπόμπολαΚουζίνα

Είναι ένα πανεύκολο ανοιξιάτικο πιάτο για αρχάριους, πιο εύκολο ακόμη και από μια μακαρονάδα, που διακρίνεται για τη νοστιμιά του και για τη φινέτσα του

τάρτα, σφολιάτα, προσιούτο, άγρια σπαράγγια

photo: Εύη Σκούρα
Καροτόσουπα με Κουρκουμά και Τζίντζερ

της Εύης ΣκούραΚουζίνα

Είναι μια σούπα όμορφη, νόστιμη και πάρα πολύ ευεργετική χάρη στις ωφέλιμες για τον οργανισμό, ουσίες που περιέχουν τα συστατικά της. Δοκιμάστε τη, ειδικά σε όταν έχετε ανάγκη κάτι δυναμωτικό

σούπα, καροτόσουπα, τζίντζερ

Shutterstock
Ζελέ λεμονιού από τη Σικελία

της Μαρίνας ΜαυρομάτηΚουζίνα

Είναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Γίνεται οπωσδήποτε με ακέρωτα λεμόνια που μερικές φορές είναι δύσκολο να βρει κανείς στην αγορά

ζελέ λεμονιού, ζελέ, πάστα λεμονιού, Σικελία, εύκολο γλυκό, λεμόνια

photo: Βαγγελιώ Κασσαπάκη
Λαχανόρυζο, η ταπεινή εκδοχή του λαχανοντολμά

της Βαγγελιώς ΚασσαπάκηΚουζίνα

Απλό, νόστιμο και οικονομικό πιάτο που συνδυάζει τις θρεπτικές ουσίες του λαχανικού και του ρυζιού. Είναι όμως και αμφιλεγόμενο. Κάποιοι δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν 

εύκολο φαγητό, ρύζι, λάχανο, Κρήτη

photo: Νίκος Μορόπουλος
Η πίτα του Θωμά

του Νίκου ΜορόπουλουΚουζίνα

Η πίτα στην Ελλάδα είναι κάτι μαγικό, αφού ξεφυτρώνει παντού και ικανοποιεί όλα τα γούστα. Αρκεί λίγη ζύμη, μια γέμιση, κι ένα σκέπασμα, που δεν είναι υποχρεωτικά ζύμη

πίτα, Πίτα του Θωμά, κρέας αρνίσιο, εύκολη πίτα, περισσεύματα