Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

#AleriaWeekend & #MezeMenu at Home

Wiki#AleriaWeekend, #MezeMenu, εστιατόριο Aleria, σεφ Γκίκας Ξενάκης, Aleria takeaway

Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης ετοιμάζει τα μενού του Σαββατοκύριακου και της Καθαρής Δευτέρας στο εστιατόριο Aleria
Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης ετοιμάζει τα μενού του Σαββατοκύριακου και της Καθαρής Δευτέρας στο εστιατόριο Aleria

Ένα #MezeMenu ετοιμάζει ο σεφ Γκίκας Ξενάκης εν όψει της Καθαρής Δευτέρας, παράλληλα με το #AleriaWeekendMenu αυτής της εβδομάδας.   

To #MezeMenu περιλαμβάνει λαχταριστούς μεζέδες που συνηθίζουμε να έχουμε στο τραπέζι την Καθαρή Δευτέρα, κάποιοι από αυτούς και λίγο δημιουργικά «πειραγμένοι» από τον σεφ και την ομάδα του. Μαζί με την παραδοσιακή λαγάνα φτάνουν ντολμαδάκια, χταποδάκι, φάβα, ταραμοσαλάτα και διάφορα άλλα, που συνοδεύονται από την εμφιαλωμένη τσικουδιά 35Ν υψηλής ποιότητας, από τα καλύτερα σταφύλια ποικιλίας  Syrah στην Κρήτη. Το μενού είναι φτιαγμένο για δύο άτομα και παραδίδεται από το Σάββατο μέχρι και την Καθαρή Δευτέρα, για να το απολαύσετε όποια ημέρα θέλετε, χωρίς δέσμευση.

Παράλληλα, το καθιερωμένο πλέον #AleriaWeekend Menu At Home, παραδίδεται από Παρασκευή έως Κυριακή, και αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνει νέα πιάτα και γνήσιες γεύσεις με προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

To #AleriaWeekend Menu At Home ξεκίνησε σαν υπηρεσία πριν από λίγους μήνες, με σκοπό να διατηρηθεί η επαφή με τους πελάτες του εστιατορίου, σαν μια κίνηση επικοινωνίας, μιας ένδειξης εκτίμησης και υποστήριξης όλων εκείνων που υποστηρίζουν το Aleria και την εστίαση ευρύτερα - πελάτες και προμηθευτές. Χωρίς να ξεφύγει από την φιλοσοφία του –δημιουργικότητα – παράδοση – εξέλιξη – φιλοξενία-, το εστιατόριο συνεχίζει να προσφέρει θαλπωρή και φροντίδα στο σπίτι μέσα από το φαγητό, μέχρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν να υποδεχτεί ξανά στους χώρους του.  

Τα μενού του Αleria αποστέλλονται εντός Αττικής ή είναι διαθέσιμα για παραλαβή κατόπιν παραγγελίας. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στο site του Aleria μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας για το μενού της κάθε εβδομάδας, καθώς και για κάποια έξτρα είδη που βγαίνουν από την κουζίνα ή από την κάβα του.

Για να δείτε το μενού της εβδομάδας επισκεφθείτε το www.aleria.gr ή επικοινωνήστε με το 2105222633  

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'