Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Το ArGOODaki στηρίζει τον πανελλήνιο σύλλογο «Φροντίδα» 

WikiArGOODaki, Goody’s Burger House, πανελλήνιος σύλλογος «Φροντίδα», Χριστούγεννα 2020, καμπάνια υποστήριξης

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki των Goody’s Burger House, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς και αγάπης, στηρίζει τον πανελλήνιο σύλλογο «Φροντίδα», ο οποίος στοχεύει στην ενημέρωση, συμπαράσταση, στήριξη και ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, πιστό στις αξίες της προσφοράς και της στήριξης των παιδιών σε ανάγκη, για 19η χρονιά και εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας, προσκαλεί όλους τους φίλους του να συνεισφέρουν σε άλλον ένα σημαντικό σκοπό: την προσφορά διαγνωστικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού για τη στήριξη του Κέντρου Φροντίδας στην Αθήνα αλλά και του έργου των συνεργατών του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki κάνουμε τη δική μας πράξη φροντίδας προσφέροντας ελπίδα στα παιδιά που την χρειάζονται.

Όπως αναφέρει η κ. Λύδια Τούρλου, Group Brand Manager των Goody’s Burger House: «Τα Goody’s Burger House, μένοντας πιστά στη δέσμευσή τους να στηρίζουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη, συνεχίζουν για 19η χρονιά το σημαντικό κοινωνικό τους έργο. Ειδικά φέτος, η Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία από το ArGOODaki των Goody’s Burger House αποτελεί τη δεύτερη φάση της κινητοποίησης για την υποστήριξη παιδιών σε ανάγκη μέσα στη χρονιά, αφού προηγήθηκε η επιτυχημένη καμπάνια υποστήριξης του συλλόγου “Φλόγα” το περασμένο Πάσχα. Στόχος όλων εμάς είναι να συνεχίσουμε μέσα από αυτόν τον καταξιωμένο θεσμό να είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται. Το  ArGOODaki μάς καλεί με κάθε γεύμα να ενισχύσουμε τη φετινή εκστρατεία αγάπης και να χαρίσουμε ελπίδα στα παιδιά του συλλόγου “Φροντίδα”, ο οποίος - ειδικά τώρα - χρειάζεται τη στήριξη όλων μας».

Ακόμη, ο πρόεδρος του συλλόγου «Φροντίδα» Διονύσης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά την πρωτοβουλία και τη δράση του ArGOODaki και θέλουμε να το ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στη “Φροντίδα”. Τέτοιες ενέργειες στη δύσκολη αυτή περίοδο προσφέρουν αισιόδοξα μηνύματα και στηρίζουν το πολύτιμο έργο του συλλόγου μας που βρίσκεται δίπλα σε παιδιά με ιδιαιτερότητες και μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να σταθεί αρωγός σε πολλές οικογένειες που αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες αναπτύσσοντας δραστηριότητες και προγράμματα».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της εκστρατείας, εδώ: 

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'