Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Στρώστε τραπέζι με την καρδιά σας

της Αναστασίας Λαμπρία Κάντο μόνος σουΧριστούγεννα

Το νόημα των φετινών Χριστουγέννων; δεν θέλει και πολλή σκέψη: οι πιο πολλοί τα 'χουμε χάσει όλα (τα υλικά, ευτυχώς)  ή άντε, σχεδόν όλα. Υπάρχει κι ένα θετικό σ’ αυτή τη χιονοστιβάδα: ότι τα όμορφα τραπέζια δεν τα ομορφαίνουν (δεν τα ομόρφαιναν ποτέ) τα λεφτά μας αλλά το ζεστό χέρι που θα τα φροντίσει.
Αρκετά με τις συνήθειες τύπου "σας μπουκώνω τρούφες", που ο νεοπλουτισμός ορισμένων (άξεστων) δήθεν trend makers την παρήγγελαν με το κιλό κι όταν έφταναν στο ταμείο δεν ήξεραν πού να κρυφτούν.
Ό,τι κι αν προσφέρετε απόψε, παραμονή και αύριο ανήμερα Χριστούγεννα, γιορταστικό ή ταπεινότερο, πρόχειρο ή «υπερπαραγωγή» αυτό που θα ζεστάνει τα μάγουλα και θα κάνει τα μάτια να λάμψουν (αυτό δεν είναι Χριστούγεννα;) θα 'ναι μόνο αυτό που κρύβεται πίσω από το τοποθετημένο πιάτο (Meissen ή της σειράς αδιάφορο). Στο καλοστρωμένο τραπέζι που στολίζεται με κλαράκια δεντρολίβανο ή μυρτιάς (και όχι κρύσταλλα σβαρόφσκι πεταμένα δίκην χλιδοβροχής στο τραπεζομάντηλο) και περιμένει ανθρώπους που αγαπιούνται να ανταμώσουν.

Οι bostanistas σας στέλνουν την αγάπη τους.

 

Πρόσφατα άρθρα της Αναστασίας Λαμπρία

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Κάντο μόνος σου'