Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ο ΑΦΡΟΣ έφθασε στην Αθήνα και μας κερνάει

WikiΑΦΡΟΣ, οινοποιείο Κεχρή

Πριν από αρκετές δεκαετίες, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιμο να σερβίρεται για πρώτη φορά ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Έντονα αρωματικό, αυτό το κρασί, που ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία, είχε ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που τόνιζε ακόμα περισσότερο τη φρεσκάδα του: έναν διακριτικό, δροσιστικό αφρισμό.

Αυτή η σπινθιρίζουσα ρετσίνα, η «αφράτη», όπως την έλεγαν τότε, έφτασε ξανά στο ποτήρι μας. Ο ΑΦΡΟΣ, η πρώτη pet-nat ρετσίνα, που εμφιαλώνεται αφιλτράριστη μεταφέροντας τον φυσικό αφρισμό και τα αρώματα του κρασιού που ζυμώνει, γιόρτασε ήδη την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, το τετραήμερο 26 με 29 Οκτωβρίου, προσφέροντας απόλαυση σε χιλιάδες φίλους του κρασιού και με φόντο τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Τώρα, το κινητό μπαρ του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ κατεβαίνει στην Αθήνα και σταθμεύει σε δύο από τα πιο αγαπημένα σημεία της πόλης για τους λάτρεις του κρασιού:

  • Πέμπτη 2/11, από τις 19:00 έως τις 24:00, απολαμβάνουμε τον ΑΦΡΟ σκέτο ή σε ένα απολαυστικό κοκτέιλ στο wine bar Oinoscent, Βουλής 45-47, στο Σύνταγμα.
  • Σάββατο 4/11, από τις 13:00 έως τις 18:00, το κινητό bar του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ θα κερνάει κοκτέιλ με τη ρετσίνα ΑΦΡΟΣ έξω από την κάβα Mr Vertigo, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 15, στο Κολωνάκι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'