Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

«Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» την Κυριακή

WikiThe Food and Leisure Guide, Vinetum, Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά, κόκκινα κρασιά, εκδήλωση, οινογνωσία

Ο ιστότοπος γαστρονομίας και ευζωίας The Food and Leisure Guide και η εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία από τις 12:00 έως τις 20:00.

Εκεί θα παρουσιαστούν τα καλύτερα κόκκινα κρασιά 26 κορυφαίων ελληνικών οινοποιείων και μερικά από τα διασημότερα κόκκινα κρασιά του διεθνή αμπελώνα.

Συνολικά, πάνω από 100 ετικέτες σπουδαίων κρασιών από 55 οινοποιεία σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Το εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση κοστίζει 40€ και περιλαμβάνει 10 κουπόνια των 3€ για δοκιμές.

Επιπλέον κουπόνια θα μπορείτε να προμηθευτείτε επιτόπου. Οι γευσιγνωσίες θα γίνονται με κρυστάλλινα ποτήρια Riedel η χρήση των οποίων γίνεται με εγγύηση 10€.

Περισσότερες πληροφορίες για τα «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά» και το γαστρονομικό δείπνο που θα κλείσει το γευσιγνωστικό ταξίδι στον κόσμο των ερυθρών οίνων θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.fnl-guide.com.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'