Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Και από Δευτέρα, Mama Mia!

WikiΕύα Παρακεντάκη, Νέα Τηλεόραση Κρήτης, Mama Mia

Η Μama Mia, καθημερινά κοντά σας στις 18:30 το απόγευμα, στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, δημιουργεί νοστιμιές για όλα τα γούστα.

Η αγαπημένη μας Εύα Παρακεντάκη σαν άλλη Αλίκη, μας ετοιμάζει ένα παραμυθένιο ταξίδι στην χώρα των θαυμάτων της κουζίνας της, αλλά και των γεύσεων της δικής της παιδικής ηλικίας. Κάθε μέρα θα έχει και ένα διαφορετικό θέμα, εναλλάσσοντας τις λιχουδιές.

Τη μία μέρα θα μαγειρεύει παραδοσιακό μαμαδίστικο φαγάκι, την επόμενη θα φτιάχνει γευστικές προτάσεις με χαμηλά λιπαρά για να τρώμε χωρίς τύψεις. Ταξίδια μέσω μιας πιρουνιάς σε άλλα μέρη της Ελλάδας, αλλά και εξωτικά ταξίδια σε προορισμούς μακρινούς μεν νόστιμους δε!

Η κρητική κουζίνα κρατάει το μεγαλύτερο μέρος στην καρδιά της, οπότε μία ολόκληρη εκπομπή κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στην Κρήτη, και την Παρασκευή θα κλείνει την εβδομάδα όσο πιο όμορφα γίνεται, με ένα γλυκό που θα έχετε μπροστά σας όλο το Σαββατοκύριακο για να υλοποιήσετε. Οι συμβουλές και τα μικρά μυστικά επιτυχίας δεν θα λείπουν!

Γιατί, όπως της αρέσει να λέει και η ίδια σιγοτραγουδώντας, «Τους φίλους τους διαλέγουμε, γι’ αυτό δεν τους παιδεύουμε... τα μυστικά μας λέμε».

#MamaMia #ΜυρίζειMama #MamaLow #ΚρήτηΜου #MamaΤαξιδιάρα #SweetMama

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'