Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ζυθογνωσία: η (καλή) μπίρα γιορτάζει στο Ζάππειο

WikiΖυθογνωσία, Ζάππειο, Vinetum, μπίρα, ελληνικές ζυθοποιίες, ελληνικές μπίρες, Ηλίας Σκουλάς, street food, burger

Η αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις premium μπίρες «Ζυθογνωσία» δίνει ραντεβού στους φίλους του λυκίσκου και της βύνης στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16/10, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 μ.μ.

Photo: photosydney@Flickr
Photo: photosydney@Flickr

Χωρίς να είναι «γιορτή» ή «φεστιβάλ», στοχεύει στο κοινό που αγαπά την καλή μπίρα και θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα γι’ αυτή. «Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιουν, γιατί η γευστική παλέτα στον χώρο της μπίρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κάποιος τα λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι, τελικά, σπάνιες», λέει ο Ντίνος Στεργίδης από την εταιρεία Vinetum, διοργανώτρια της έκθεσης.

Ποιοτικές ελληνικές και ξένες ετικέτες που καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους μπίρας, ενδιαφέρουσες γευστικές δοκιμές, όπως «Μπίρες εσοδείας και παλαίωσης», η «Μπίρα και τυρί», η αντιπαράθεση «Greece vs Rest of the World», καθώς επίσης και γκουρμέ street food από τον σεφ Ηλία Σκουλά στο pop-up εστιατόριο του χώρου (μια πρώτη γεύση του νέου του concept «Burgers and Buns»), περιμένουν το ζυθόφιλο κοινό στην έκθεση που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά.

Θα ανακαλύψουμε πολλές μικροζυθοποιίες που κάνουν ντεμπούτο και αρκετές εισαγόμενες ετικέτες, που «προσγειώθηκαν» πρόσφατα. Ως bostanistas, θα σπεύσουμε!

  • Έκθεση Ζυθογνωσία: Σάββατο 15 & 16 Οκτωβρίου 2016
  • Ώρες Λειτουργίας: 12.00-21.00
  • Ζάππειο Μέγαρο
  • Είσοδος: 10€ (ισχύει και για τις δύο ημέρες)

*Το πλήρες πρόγραμμα στο zythognosia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'