Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Κρι Κρι Super Spoon: γιαούρτι με super fruits και γάλα ημέρας

WikiΚρι Κρι, Κρι Κρι Super Spoon, γιαούρτι, superfruits, ρόδι, ράσμπερι, μύρτιλο, βατόμουρα, ελληνικά προϊόντα

Ρόδι, ράσμπερι, goji berry, μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και κράνμπερι – όλα τους ανήκουν στη θρεπτική κατηγορία των «super fruits», που σημαίνει πως ωφελούν τον οργανισμό πολλαπλώς, δίνοντας ενέργεια, ενισχύοντας την άμυνά του και με δράση αντιοξειδωτική, διατροφικός θησαυρός εν ολίγοις. Ακόμα πιο δελεαστικά αν συνδυαστούν με δροσερό γιαούρτι, που, όσο καλοκαιριάζει και οι μέρες ζεσταίνουν, ενισχυμένο με φρούτα μπορεί να γίνει πρώτης τάξης γεύμα.

Γίνεται και καλύτερο, χάρη στην καινοτομία της Κρι Κρι: ένα γιαούρτι αλλιώτικο, το Κρι Κρι Super Spoon, που ενώνει νόστιμα το στραγγιστό γιαούρτι 0% και όλα τα ωφέλιμα των superfruits. Το γιαούρτι παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, μόνο από ελληνικό γάλα ημέρας. Άρα βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και προστατεύει από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση. Σε συνδυασμό με τα φρούτα, δίνει έντονη αίσθηση κορεσμού και πληρότητας. Είναι επομένως ιδεώδες για όσους γυμνάζονται σε σταθερή βάση, για τους έφηβους, που έχουν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες, αλλά και για τους άνω των 50 ετών, καθώς με τη σύνθεσή του συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών. Δύο οι λαχταριστές του γεύσεις: με ρόδι, ράσμπερι και goji berry η πρώτη, με μύρτιλο, βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και κράνμπερι η δεύτερη.

H ιστορική ελληνική γαλακτοβιομηχανία βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών. Μια υπερσύγχρονη μονάδα, όπου συνδυάζονται οι νέας κοπής τεχνολογίες με τη βαθιά γνώση στα γαλακτοκομικά - από το 1954! Η Κρι Κρι σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα Σερρών και καινοτομεί διαρκώς.

Για την καινούργια σειρά Super Spoon, η κα. Χρυσάνθη Φίγκου, υπεύθυνη των προϊόντων, δήλωσε: «Η Κρι Κρι επενδύει δυναμικά στη διατροφική καινοτομία λανσάροντας το Super Spoon, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές παραγωγής του γιαουρτιού από Ελληνικό γάλα ημέρας, με τις μοναδικές ιδιότητες των super fruits, πετυχαίνουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις διεθνείς διατροφικές τάσεις, απαντώντας στις εξατομικευμένες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να χτίζουμε μια ισχυρή ελληνική μάρκα, στοχεύοντας σε δυναμική ανάπτυξη τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την ιστορία της εταιρείας:
www.krikri.gr
www.facebook.com/krikri.gr
www.instagram.com/krikri.gr

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'