Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Παιχνίδια με κουκουνάρια

της Γκέλης Βούρβουλη Κάντο μόνος σουΧριστούγεννα

Τα ταπεινά κουκουνάρια δεν στοιχίζουν απολύτως τίποτα, βρίσκονται παντού γύρω μας και με λίγη φαντασία μπορούν να μεταμορφωθούν σε πρωτότυπα στολίδια - και πατέντες, όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία.

Την εντοπίσαμε στο Kate's Creative Space και ομολογούμε ότι μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για κουκουνάρια μεταμορφωμένα σε αυτόματο προσάναμα τζακιού: με το κεράκι ενσωματωμένο!

Αυτή η απλή ιδέα είναι απο το ίνδαλμά μας και θέλει μόνο κουκουνάρια, λίγη πρασινάδα, σπάγκο και χαρτοταινία. Ο λευκός τοίχος δεν είναι υποχρεωτικός.

Εδώ τα κουκουνάρια έγιναν χριστουγεννιάτικο δένδρο σε μίνιμαλ εκδοχή. Μπορούν να πασπαλιστούν με γκλίτερ ή ψεύτικο χιόνι ή χρυσόσκονη, να στολιστούν με κορδελάκια ή γιρλάντες ή και μίνι φωτάκια - συμπληρώστε ανάλογα με το γούστο σας.

Να μιά καλή ιδέα για να αξιοποιηθούν διάφορα ξεχασμένα (και μαυρισμένα) ασημικά. Τα γεμίζουμε με κουκουνάρια, προσθέτουμε κεριά και μπάλες και τα βάζουμε πάνω σε ένα runner στο κέντρο του τραπεζιού.

Ένα κουκουνάρι για κάθε καλεσμένο, πάνω σε μιά πετσέτα τυλιγμένη με απλό σπάγκο.Απλό, εύκολο, όμορφο και με πολλά περιθώρια αυτοσχεδιασμών.

Πρόσφατα άρθρα της Γκέλης Βούρβουλη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Κάντο μόνος σου'