Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Η μπύρα γιορτάζει στο Bistrot Vienna του Intercontinental

WikiAthenaeum InterContinental Athens, ξενοδοχεία, μπύρα, Bistrot Vienna

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας της μπύρας στο Bistrot Vienna του ξενοδοχείου InterContinental. Η αρχή γίνεται από τις 6 το απόγευμα, με προτίμηση στις ανάλαφρες και ξανθές, και η μπυροποσία συνεχίζεται ως αργά το βράδυ. Οι πιο δημοφιλείς μπύρες, όλων των χρωμάτων, με διαφορετική γεύση και ζύμωση, συνοδεύουν πιάτα που δημιούργησαν οι σεφ του ξενοδοχείου αποκλειστικά για αυτό το ενδιαφέρον αφιέρωμα.

photo: landfeldt@Flickr
photo: landfeldt@Flickr

Σολομός με γλάσο μπύρας και μανιτάρια, αρνί κότσι σιγοψημένο με μπύρα και χταπόδι μαγειρεμένο για 12 ώρες με σουπιές και φάβα. Από δίπλα, οι προτεινόμενες μπύρες, απολύτως ταιριαστές με τις γεύσεις και τις υφές των πιάτων: από τη Septem Porter, με τον κρεμώδη αφρό και τα αρώματα της σοκολάτας - οπότε δικαίως βρίσκεται δίπλα στο παναρισμένο αρνί - ως τη δροσιστική και ανάλαφρη Estrella Damm Barcelona που δένει έξοχα με θαλασσινά - επομένως το χταπόδι του μενού. 

Οι χώροι εστίασης του Athenaeum InterContinental κάμποσοι: Από το κορυφαίο εστιατόριο Première, το βραβευμένο για το σχεδιασμό του Cafezoe, το Café Vienna στο lobby, την καρδιά του ξενοδοχείου. Ανάμεσά τους, με στήσιμο που θυμίζει νησιωτική Ελλάδα, το ξεχωριστό Tobar.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες για όσα ωραία συμβαίνουν κατά καιρούς στο ξενοδοχείο, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.athenaeumintercontinentalathens.com.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'