Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Masterclass για το «Ξινόμαυρο από το Α ως το Ω»

Wine Commanders και Οίνοι Βορείου Ελλάδος WikiΟίνοι Βορείου Ελλάδος, Wine Commanders, κρασί, ξινόμαυρο, masterclass, γευσιγνωσία, Θεσσαλονίκη, Γιάννης Καρακάσης, Γρηγόρης Μιχαήλος

Masterclass για το «Ξινόμαυρο από το Α έως το Ω» με τους Wine Commanders και εκλεκτούς Οίνους Βορείου Ελλάδος, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ώρα 20:00, στο Electra Palace Hotel, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ύστερα από 35 και πλέον εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στην Αθήνα τα τελευταία 3 χρόνια, οι Wine Commanders, οι γνωστοί και ιδιαίτερα δημοφιλείς Γιάννης Καρακάσης MW και Γρηγόρης Μιχαήλος DipWset, συναντούν το οινόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης με ένα ολοκληρωμένο masterclass για τις 4 ζώνες ΠΟΠ του Ξινόμαυρου, ενώ συμπληρωματικά θα υπάρχουν και κάποιες εξαιρετικές επιλογές εκτός ζωνών.

12 +1 εκπληκτικά Ξινόμαυρα Οίνων Βορείου Ελλάδος που θα αναδείξουν τα διαφορετικά στυλ και την μοναδικότητα της βορειοελλαδίτικης αυτής ποικιλίας.

Για κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Οίνοι Βορείου Ελλάδος, κα. Αλεξάνδρα Ανθίδου, απο τις 10:00 έως τις 15:00, στα τηλέφωνα 2310281617 και 2310281632 ή να στείλετε email στο pr@wineroads.gr.

Το κόστος συμμετοχής για το masterclass είναι 30€.

Παρακαλούμε σημειώστε πως ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Περισσότερα για τους Wine Commanders στην ιστοσελίδα τους www.winecommanders.com ενώ για το masterclass σε αυτή τη σελίδα.

Για την ένωση οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.winesofnorthgreece.gr και www.wineroads.gr

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'