Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Γιορτάζουμε κι ευχαριστούμε

της Καλής Δοξιάδη Wikibostanistas

Με ευκαιρία την επέτειο αυτή θέλω να ευχαριστήσω τον Σταύρο για την καινούργια οικογένεια που μου χάρισε, την Αναστασία για την ευκαιρία που μου έδωσε, τη συνεχή ενθάρρυνση και υποστήριξη και τις μακαρονάδες, τον Δημήτρη Μπ. για την υπομονετική ενασχόληση με τις διορθώσεις μου και για το εργένικο χιούμορ του και όλους τους συμποστανίστες που ο καθένας με τον τρόπο του με εμπνέουν καθημερινά.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανωτέρω που επιτρέψατε τη διείσδυση της φύσης, του τοπίου και των ανθόκηπων σ' έναν χώρο που εκ του ορισμού του περιορίζεται στην τροφή και την καλλιέργειά της.

Ύστερα από έναν χρόνο είναι πολλά αυτά που έχω κερδίσει... το πιο σημαντικό, μια εμβάθυνση στα θέματα που μ’ ενδιαφέρουν. Τα βλέπω όλα με άλλο μάτι και θυμάμαι πολλά που είχα ξεχάσει.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας. Έχω κερδίσει πολλούς φίλους... παλιούς που απ' τα γραφόμενά μου με θυμήθηκαν και καινούργιους που ενδιαφέρονται για τα γραφόμενά μου και με ενθαρρύνουν.

 

Πρόσφατα άρθρα της Καλής Δοξιάδη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'