Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Πέντε αστέρια: δώρα για bostanistas

της Γκέλης Βούρβουλη Κάντο μόνος σουδώρα, ηλεκτρονικές αγορές

Τα συνήθη κοπίδια, σκαλιστήρια, φτυάρια και γάντια είναι σίγουρα ευπρόσδεκτα δώρα για τους κηπουρούς της πόλης αλλά όλοι έχουμε τουλάχιστον ένα τέτοιο σετάκι και κατά πάσα πιθανότητα, δεν χρειαζόμαστε κι άλλα. Γι' αυτό έκανα μιά βόλτα στα Ιντερνετ κι έφτιαξα μια πρώτη wishlist για τον απλό και ταπεινό bostanista βεράντας.

22 ευρώ
22 ευρώ

Το θέμα του κομπόστ είναι συνήθως μία πονεμένη ιστορία για τους περιορισμένους χώρους διαμερισμάτων κι αν κανείς υπολογίσει τον χρόνο και τον κόπο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι συμφέρει περισσότερο το έτοιμο. Αν όμως φέτος τα Χριστούγεννα κάποιος μου έκανε δώρο τον σεμνό και εύχρηστο τενεκέ που βρήκα εδώ, είναι βέβαιο ότι θα τον χρησιμοποιούσα.

7 ευρώ
7 ευρώ

Το βαθύ κάθισμα είναι η πιό σωστή στάση για τη μέση και τα γόνατα του κηπουρού αλλά μερικές φορές δεν το γλυτώνουμε το γονάτισμα. Κι επειδή συνήθως δεν φοράμε ειδική στολή όταν φροντίζουμε τα φυτά μας, να μια καλή ιδέα για να μην γεμίζουμε λεκέδες απο βρεγμένα χώματα και ξεραμένα φύλλα.

11 ευρώ
11 ευρώ

Μια πολύ καλή λύση για όποιον δεν θέλει άλλες γλάστρες είναι οι "σακούλες" της φωτογραφίας που βρήκα εδώ. Ιδανικές για περιορισμένους χώρους - και όχι μόνο για ντομάτες.

12 ευρώ
12 ευρώ

Πού πας χωρίς θερμόμετρο; Το συγκεκριμένο μετράει και την υγρασία, μπαίνει παντού, είναι τελείως μίνιμαλ και δεν περιορίζεται σε κηπουρική χρήση.

10-54 ευρώ
10-54 ευρώ

Μία άλλη πονεμένη ιστορία κηπουρικής είναι οι ετικέτες. Βρέχονται, καταστρέφονται, απογειώνονται απο τον αέρα και συνήθως παραλείπονται διότι δεν αξίζουν τον κόπο. Οι χάλκινες της φωτογραφίας μου φαίνεται ότι αντέχουν τις κακουχίες. Κι εδώ βρήκα κι άλλες ενδιαφέρουσες ιδέες για να μην μπερδεύουμε τα κολοκύθια με τα αγγούρια και τις ντομάτες με τα ντοματάκια.



 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Γκέλης Βούρβουλη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Κάντο μόνος σου'