Ετικέτες - κρασί
RSS-
Grape Travel: Στην Αργεντινή, τη χώρα του Malbec
Magazine Grape
Θέματα
-
Cava Bostanistas / Monemvasia Winery: Η αναβίωση ενός βυζαντινού αμπελώνα
Κική Τριανταφύλλη
Θέματα
-
Κρεμώδης σούπα μανιταριών
Κώστας Κωβαίος
Κουζίνα
-
Πατάτες Hasselback, my way
Θεόδωρος Σταμούλης
Κουζίνα
-
Γαρίδες Αμβρακικού τυλιγμένες με κανταΐφι, σταμναγκάθι και σάλτσα Μικρολίμανου
Στεφανία Ρουμπάκη
Κουζίνα
-
Ζεστό κόκκινο κρασί για τα βράδια του χειμώνα
Κική Τριανταφύλλη
Κουζίνα
-
Φοντί: όταν η Ελβετία λιώνει στο τραπέζι σας
Μαρίλη Κουβαρά
Κουζίνα
-
Τα Ιταλικά: Ραγκού αλά μπολονιέζε, το αυθεντικό
Μαρίλη Κουβαρά
Κουζίνα
-
Η αθερίνα έγινε κεφτές, με πατάτα
Νίκος Μορόπουλος
Κουζίνα
-
Athens Wine Week 2018 – «1+1 Δώρο»
Θέματα
-
Ζαμπόν με γλάσο μουστάρδας και ανανά
Κική Τριανταφύλλη
Κουζίνα
-
Τα κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας πάλι στην Αθήνα
Θέματα
-
Το εστιατόριο «Βόλτα» υποδέχεται το Οινοποιείο Στραταριδάκης
Θέματα
-
Βοδινή ουρά με ατζέμ πιλάφι
Νίκος Μορόπουλος
Κουζίνα
-
Για πρώτη φορά σιτσιλιάνικα κρασιά στην Αθήνα
Κική Τριανταφύλλη
Θέματα
-
Athens Wine Week 2017: Η πρωτεύουσα πλημμυρίζει κρασί!
Θέματα
-
Μακαρονάδα νηστίσιμη με «κιμά» χταποδιού
Βαγγελιώ Κασσαπάκη
Κουζίνα
-
Επιχειρηματικότητα στην Ποτοποιία, ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Θέματα