Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Θεόνη: το ελληνικό νερό που έγινε παγκόσμιο!

Παραγωγοί + προϊόνταελληνικά προϊόντα, έλληνες παραγωγοί, Θεόνη, μεταλλικό νερό, μεταλλικό νερό Θεόνη, Καρδίτσα, Barkley Springs

Από τις φυσικές πηγές της οροσειράς Αγράφων, στο ράφι των σούπερ μάρκετ 14 χωρών της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας, το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη», σε μόλις 3 χρόνια, έχει εισέλθει δυναμικά στην εγχώρια και διεθνή αγορά εμφιαλωμένου νερού, κατακτώντας κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις ανώτερης γεύσης και ποιότητας.

Το νερό «Θεόνη» εμφιαλώνεται σε υψόμετρο 1100 μ. περίπου και αναβλύζει από τις φυσικές υπόγειες δεξαμενές της Γκούρας, μέσα στο δάσος της Βατσουνιάς. Εκεί, οι ιδιαίτεροι γεωλογικοί σχηματισμοί λειτουργούν, εδώ και χιλιάδες χρόνια, ως φυσικά φίλτρα που συνθέτουν ένα νερό μοναδικού χαρακτήρα, με σπάνια ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά. Εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή, μακριά από ρύπους και χωρίς καμία πρόσμιξη ή διεργασία, φτάνοντας στο ποτήρι μας χωρίς καμία αλλοίωση της φυσικής του γεύσης.

Ένα προικισμένο από τη φύση αλκαλικό νερό με pH8, χαμηλό σε νάτριο και απουσία βαρέων μετάλλων, το 2016 το «Θεόνη»κατέκτησε την κορυφαία θέση ανώτερης γεύσης και ποιότητας στον 26ο διεθνή διαγωνισμό Berkley Springs, τον παλαιότερο και σημαντικότερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας νερού, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο ανάμεσα σε πλέον 700 συμμετοχές από ολόκληρο τον κόσμο. Αν και ξεκίνησε στην αγορά μόλις τον Απρίλιο του 2013, αυτή ήταν η 6η διεθνής διάκριση για το«Θεόνη», που έχει ήδη τιμηθεί με χρυσά βραβεία ανώτερης γεύσης στους διακεκριμένους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς«iTQi» (2014, 2015), «MondeSelection»(2015,2016) και «DLG»(2016).

Το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη», που παίρνει το όνομά του από τη μυθική νεράιδα που προστατεύει τις πηγές της περιοχής, έχει θεμελιώσει την παρουσία του στην εγχώρια αγορά, με 20.000 σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ απολαμβάνεται ήδη από καταναλωτέςσε ΗΠΑ, Καναδά, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Κύπρο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Το νερό «Θεόνη» είναι ένα success story ενός κορυφαίου ελληνικού προϊόντος, που αναδεικνύει τα δώρα της ελληνικής φύσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας, Βασίλη Τσέλιου, και των συνεργατών του, ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Με επίκεντρο την ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς, η ΑΗΒ Γκρουπ εξάγει το νερό «Θεόνη» σε 14 χώρες, με στόχο οι εξαγωγές της να αγγίξουν το 40% της παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα, μέσω στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, η εταιρία επεκτείνεται δυναμικά στην εγχώρια αγορά. Νέες επενδύσεις θα επιτρέψουν σύντομα τον τετραπλασιαμό της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρίας, ώστε να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, καθώς και στην επέκταση τουπροϊοντικού της χαρτοφυλακίου με γυάλινες συσκευασίες και ανθρακούχο νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.theoni-water.gr.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Παραγωγοί + προϊόντα'