«Συμπεθεριό» με αυγά στο τηγάνι
Η πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων αυτού του καλοκαιρινού πιάτου, με κάνει να το βάζω πολύ συχνά στο τραπέζι του σπιτιού μας. Το αγαπούν όλοι και τα παιδιά γλύφουν και το... τηγάνι!
![photo: Εύα Παρακεντάκη](resources/2016-07/simpetherio-avga-1--2-thumb-large.jpg)
Υλικά
Για 2 άτομα:
- 200 γρ. βλήτα
- 4 κολοκυθάκια
- 2 πατάτες
- 4 αυγά
- 5 κ.σ σάλτσα ντομάτας
- 4 πιπεριές (μικρές)
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λαχανικά μας σε αλατισμένο νερό.
Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας στο τηγάνι.
![photo: Εύα Παρακεντάκη](resources/2016-07/collage-thumb-large.jpg)
Τοποθετούμε τα λαχανικά και, χωρίς να ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα αυγά.
![photo: Εύα Παρακεντάκη](resources/2016-07/simpetherio-avga-3-thumb-large.jpg)
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε.
![photo: Εύα Παρακεντάκη](resources/2016-07/simpetherio-avga-2-thumb-large.jpg)
Όταν ψηθούν τα αυγά μας, το φαγάκι μας είναι έτοιμο. Το σερβίρουμε μέσα στο τηγάνι.
*Η Εύα Παρακεντάκη διατηρεί το food blog Eva In Tasteland.