Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ποιοι είμαστε

Δημήτρης Μπούτος

RSS

Διατηρώ εδώ και χρόνια άκρως βιωματική σχέση με το φαγητό (τρώω συνεχώς), αποφοίτησα από το τμήμα δημοσιογραφίας του πανεπιστημίου Αθηνών και μέχρι τη συνεργασία μου με το protagon πίστευα πως η σωστή διατροφή συνοψίζεται στο καλοψημένο σουβλάκι και την παγωμένη μπίρα. Με έκπληξη διαπίστωσα πως εκτός απ’ το cheddar υπάρχει και η γραβιέρα παλαίωσης!

Έκτοτε ξεκίνησα δειλά τα πρώτα μαγειρέματα, αναζητώ συνεχώς νέους παραγωγούς πάγκο προς πάγκο, ράφι προς ράφι, δοκιμάζω προϊόντα και γράφοντας μοιράζομαι τη χαρά της ανακάλυψης. Φανατικός αναγνώστης της κορυφαίας food editor Μαρίας Χαραμή, συμμερίζομαι την άποψή της πως «λόγω της ηλιοφάνειας και των καλών κλιματικών συνθηκών της Ελλάδας, θα μπορούσαμε να είμαστε το περιβόλι της Δύσης».