Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ποιοι είμαστε

Γεωργία Παπανδρέου

RSS

Δημοσιογράφος και μαγείρισσα της εμπειρίας

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα ξαφνικά, όταν σε νεαρή ηλικία ξεκίνησα την καριέρα μου στο δημιουργικό τμήμα στα ΝΕΑ και στον Ταχυδρόμο. Ανήσυχη ούσα, εργάστηκα ως ελεύθερη συνεργάτις σε Αθηναϊκές εφημερίδες, αλλά και σε περιοδικά αρχιτεκτονικής (Ιδανικό Σπίτι, Inside & Office, Maison Decoration  κ.α.), ψυχαγωγίας (Exodos) και γαστρονομίας (Μενού & Αλλα, Olive και στο Cook Book της εφημερίδας Εθνος που ήταν το δεύτερο «παιδί» μου!).

Παράλληλα με το γράψιμο δεν σταμάτησα να μελετώ συνταγές και να μαγειρεύω με τον δικό μου τρόπο, σε ευγενή πάντα άμιλλα με τη μαμά μου, που με αποδέχθηκε ως διάδοχο της κουζινικής υπεροχής της (αν και δεν έφτασα ποτέ τους άψογους ντολμάδες και τα μελομακάρονά της).

Η δημιουργική κουζίνα είναι για μένα αγάπη και ανάγκη. Προσπαθώ να αξιοποιήσω τα υλικά μου, τα αγγίζω, τα μυρίζω, τα συνδυάζω πριν ξεκινήσω, για να θρέψω όλες τις αισθήσεις των συνδαιτημόνων μου. Το χαμόγελό τους μου δίνει την χαρά να συνεχίζω να μαγειρεύω και μετά να περιγράφω δημοσιογραφικά την γευστική εμπειρία.

#cookingbyGP