Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ποιοι είμαστε

Χρυσαυγή Μπόμπολα

RSS

Μαγείρεμα. Ήταν πάντα αυτό που προτιμούσα να κάνω. Είναι μια διαδικασία τονωτική για μένα, αλλά και απολαυστική κάθε φορά που τελειώνει και βρίσκομαι μπροστά σ’ ένα πιάτο καλομαγειρεμένου φαγητού ή μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα γλυκού. Η μαγειρική με παχαίνει μα την αγαπώ.

Το χόμπι κατά τη διάρκεια των ετών εξελίχθηκε. Αποφάσισα να δώσω στη δημιουργικότητά μου μια ώθηση και να την εκθέσω, σπρώχνοντάς την στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα. Βγάζοντας τις συνταγές μου στο διαδίκτυο. Έτσι δημιουργήθηκε το blog. Χαρά! Ανείπωτη χαρά, ειδικά μετά το πρώτο σχόλιο που μου άφησε κάποιος άγνωστος. Από εκεί και πέρα η απλή αγάπη προς την τροφή έγινε εθισμός. Οι φωτογραφίες, που κακήν κακώς έβγαζα στο ξεκίνημα, άρχισαν να γίνονται με τον καιρό όλο και καλύτερες. Η ανάγκη του να μην είναι απλώς νόστιμο το φαγητό, αλλά να φαίνεται και δελεαστικό, με έκανε να εξελιχθώ και να συναντήσω την φωτογραφία και το styling των φαγητών που μαγειρεύω. Ακόμα και να βρω άλλους, που αγαπούν το ίδιο πράγμα με μένα, να κάνω φίλους, να μιλώ με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να ανταλλάσσω απόψεις, σκέψεις και ιδέες. Η μαγειρική με ξεκλείδωσε!

Κάπως έτσι φτάνω στο σήμερα όντας ήδη 7 χρόνια food blogger. Και συνεχίζω...