Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ποιοι είμαστε

Καλή Δοξιάδη

RSS

Η Καλή Δοξιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε εκεί και στην Κηφισιά. Σπούδασε λογοτεχνία και θέατρο στην Αμερική. Έχει ζήσει στο Brisbane της Αυστραλίας, στην Καλιφόρνια, τη Βοστώνη, την Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και τη Μαδρίτη. Έχει εργαστεί στον εκδοτικό, τον πολιτικό, και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η ζωή της άλλαξε πριν από 36 χρόνια όταν αγόρασε ένα μικρό κτήμα στην Κέρκυρα, φύτεψε όλα τα ακατάλληλα φυτά που ξεράθηκαν μέσα σ’ ένα χρόνο και ξεκίνησε την πορεία της ως αυτοδίδακτη ντιλετάντης της μεσογειακής κηπουρικής/γεωργίας/φύσης και μαγειρικής.

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κέρκυρα (μ’ ένα χειμωνιάτικο διάλειμμα στη Μαδρίτη) με τον άντρα της τον ιστορικό Λευτέρη Μαλεφάκη, που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον κήπο αλλά ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το φαγητό.

Τον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει (κυρίως λογοτεχνία και βιογραφία), γράφει, βλέπει ταινίες, περπατάει στην εξοχή, κολυμπάει, και ευλογεί το ίντερνετ  που της χαρίζει τακτική επικοινωνία με την κόρη της και τον εγγονό της, που ζούνε στην Αγγλία, τ’ αδέρφια της και τους πολλούς και αγαπητούς της φίλους.

Έγραφε στο bostanistas.gr από την έναρξή του ως τις 7 Ιουνίου 2015.