Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Ποιοι είμαστε

Παύλος Γεωργιάδης

RSS

Ο εθνοβιολόγος Παύλος Γεωργιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και είναι ένας αθεράπευτος foodie με ενεργή δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι εμπνευστής της Συντροφιάς Slow Food Θράκης και έχει μεγάλο πάθος για το φαγητό και τα κοινωνικά συστήματα γύρω από αυτό.

Μετά από χρόνια σπουδών και έρευνας στο εξωτερικό, ο Παύλος επέστρεψε στο χωριό του, την Μάκρη Αλεξανδρούπολης, και εν μέσω κρίσης βρήκε τον τρόπο να συνδyάσει τα δύο πάθη του στην επαγγελματική του ζωή. Όσοι γνωρίζουν τη διεθνή του δράση τον αποκαλούν «πατέρα» του διεθνούς Δικτύου Νέων του Slow Food. Το τελευταίο του project είναι ένα video blog ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γεωργία στην Κρίση;» και θέμα την ελπίδα και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για τους νέους αγρότες της Ελλάδας.

Βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συγγραφής του διδακτορικού του στις Κοινωνικές Επιστήμες του Αγροτικού Τομέα και συγχρόνως καλλιεργεί τον αρχαίο ελαιώνα των προγόνων του και είναι αφοσιωμένος στη διεθνή ανάδειξη της θρακιώτικης αυτόχθονης ποικιλίας ελιάς Μάκρης.