Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Πωλείται Ελλάς

της Χριστίνας Ταχιάου παντοπωλείο, ελληνικά προϊόντα, Λονδίνο

«Το προϊόν μας είναι η Ελλάδα» λέει ο Νίκος Νυφούδης, ένας από τους τρεις Θεσσαλονικείς ιδιοκτήτες του παντοπωλείου «The Life Goddess» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Λονδίνο, στο 29 της Store street, κοντά στην Tottenahm Court Road.

Οι Νίκος και Γιώργος Νυφούδης μαζί με τον φίλο τους Ηλία Κουλακιώτη έκαναν ένα τολμηρό άλμα με αυτή την επιχειρηματική κίνηση. «Το πιστέψαμε, το πιστεύουμε και το κάναμε. Δυσκολευόμαστε και μας κόστισε αρκετά η εύρεση χώρου, γιατί δεν είχαμε credit history στην Αγγλία. Πιστεύουμε όμως πολύ στο προϊόν μας: την Ελλάδα!»

Η «Θεά της ζωής» προωθεί στο Λονδίνο τα προϊόντα μικρών παραγωγών και οικοτεχνιών της Ελλάδας. Λάδι, ελιές, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, σάλτσες, ζυμαρικά και διάφορα μπαχαρικά κι άλλα απαραίτητα συνοδευτικά ενός καλού ελληνικού μενού. Εκτός αυτού, κάθε μέρα υπάρχουν σε μικρές ποσότητες μαγειρευτά φαγητά, φρέσκιες σαλάτες και σούπες.

Οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο περισσότερο για «μια κατάθεση ψυχής κι ένα προσωπικό στοίχημα. Κανένα business plan δεν μας οδήγησε σε αυτή την κίνηση. Μόνο η πίστη και η αγάπη για τη χώρα μας.»
Καλή επιτυχία!

thelifegoddess.com
29, Store Street
02076372401 - 07967351506 – 00306932902034
Λειτουργεί 09:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Χριστίνας Ταχιάου

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'