Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Οι καρποί της Αργολικής Γης στο Φουγάρο

WikiΦουγάρο, Ναύπλιο, Αργολίδα, έκθεση

[Φουγάρο]
[Φουγάρο]

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά και ύστερα από την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης τον Οκτώβριο του 2017, το Φουγάρο και η περιφέρεια Πελοποννήσου, οργανώνουν μια μεγάλη έκθεση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την Αργολίδα.

Στην έκθεση αυτή, επιλεγμένοι  παραγωγοί, θα παρουσιάσουν στο κοινό τα προϊόντα τους, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα: ελαιόλαδα, ελιές, χυμούς, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, γλυκά & μαρμελάδες, μέλι, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασιά, μπύρα και σαπούνια.

Συμμετέχουν τα οινοποιεία της Αργολίδας Σκούρας, Παπαντώνης, Κορωνιώτης, Αϊβαλής και Φράγκος, οι ποτοποιίες, Καρώνης και Verino, η μπύρα Ζέος από το Άργος, η μελισσοκομία Μπαϊρακτάρη, χυμοί και γλυκά Ροδάμυ, και πολλοί άλλοι.

Για πέντε ημέρες, από τις 13 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, στο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση αίθριο του  Φουγάρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν πολλά καινούργια αλλά και πιο παλιά προϊόντα, πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές όσο και σε ευρωπαϊκές εκθέσεις.

Σας περιμένουμε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'