Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Athens Fine Drinking by World Class @Παλιό Χρηματιστήριο

της Κικής Τριανταφύλλη WikiAthens Fine Drinking 2017, Παλιό Χρηματιστήριο, premium spirits, bartending

Για δεύτερη χρονιά φέτος, μετά την επιτυχία του του προηγούμενου Fine Drinking, ένα εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε στο Παλιό Χρηματιστήριο της οδού Σοφοκλέους και περιμένει τους λάτρεις του ποιοτικού ποτού για να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις μια μοναδική εμπειρία.  

Στο φετινό τετραήμερο pop-up Athens Fine Drinking έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψτε τα «Perfect Serves»: Straight, Mixed ή Cocktail, τρεις μοναδικούς τρόπους σερβιρίσματος των Premium Spirits, που ενισχύουν την εμπειρία, δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια, αναδεικνύουν τις γεύσεις, εντυπωσιάζουν καινοτομώντας, αλλά και ξαφνιάζουν και με την απλότητά τους.

Συμμετέχουν 32 κορυφαία μπαρ που δημιουργούν τις νέες τάσεις στην μπαρ-σκηνή της Αθήνας. Στο Παλιό Χρηματιστήριο, οι ταλαντούχοι mixologists των μπαρ Alexander’s bar GB, A For Athens, Baba au Rum, Bank Job, 9 Bar, Barreldier, Bartesera, Couleur Locale, Dizzy Mo, Drunk Sinatra, Faust, Feedel, GB Roof Garden, Ipitou, Kuko’s the bar, M bar Electra, Monk,  Noel, Odori, Owl, PairiDaeza, Quartier d’ Athens, Rehab, Six Dogs, Tailor Made, Tall’s Toy, The Clumsies, The Trap, The Zillers, Φουάρ 7 Jokers, 360, εμπνέονται από την  κουλτούρα του fine drinking, αναμειγνύουν πρωτότυπα υλικά, τα χτυπούν στο shaker και προφέρουν  κοκτέιλ με εντυπωσιακή επίγευση. Και η εμπειρία συνεχίζεται για ένα ολόκληρο δεκαήμερο στα μπαρ που θα προσφέρουν τα πρωτότυπα ποτά για ένα δεκαήμερο σε προνομιακές τιμές.

Εκτός, όμως, από τα περίπτερα των μπαρ, στο χώρο λειτουργούν, ακόμη έξι περίπτερα των premium spirits Vodka Ketel Οne, Tanqueray 10, Zacapa, Don Julio, Johnie Walker Gold Label και Ciroc. Σε αυτά, εκτός από την straight εκδοχή τους, προτείνονται μείξεις και ευρηματικά κοκτέιλ με εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις που αποκαλύπτουν τις δυνατότητές τους. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται διαδραστικά σεμινάρια ενώ τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι παραγωγοί των ραδιοφωνικών σταθμών Pepper 96,6, Rock Fm, Easy και Εν λευκώ.  

Info

 

  • Athens Fine Drinking, Παλιό Χρηματιστήριο, Σοφοκλέους 10.
  • Ωράριο: 19:00 – 00:00
  • Εισιτήριο: 10 ευρώ (Η τιμή περιλαμβάνει δυο ποτά της επιλογής σας, συμμετοχή στα σεμινάρια και τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά ποτά από τα συνεργαζόμενα bars σε προνομιακή τιμή, μέχρι τις 27 Μαίου).
  • Ο θεσμός: διοργανώνεται από το  World Class, την κορυφαία πλατφόρμα τέχνης του bartending παγκοσμίως και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων
  • Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφτείτε το: http://www.athensfinedrinking.gr/ ή κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή cliomuse app bit.ly/cliomuse και αναζητήστε την διαδρομή Αthens Fine Drinking.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Κικής Τριανταφύλλη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'