Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Επιχειρηματικότητα στην Ποτοποιία, ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

WikiΟικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, MBA, Επιχειρηματικότητα στην Οινοποιία, Επιχειρηματικότητα στην Ποτοποιία, Ally, Κική Τριανταφύλλη, κρασί, οινοποιεία

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικού μάρκετινγκ και επικοινωνίας Ally, σχεδίασαν και υλοποιούν, για πρώτη φορά σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύντομης διάρκειας για τον τομέα του Distillery Business (Επιχειρηματικότητα στην Ποτοποιία).

Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια έξι εβδομάδες, έχει σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις μαζί με μια σύγχρονη, σφαιρική ματιά του επιχειρείν στον τομέα του Distillery Business, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεωρίας και πρακτικών εφαρμογών, τόσο στον τομέα της Ποτοποιίας, όσο και συγκεκριμένα της Οινοποιίας.

mercyskye/Flickr
mercyskye/Flickr

Το πρόγραμμα αποτελεί έναν συνδυασμό διδασκαλίας και παρουσίασης πραγματικών case studies από εκπροσώπους των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων του χώρου. Στο πλαίσιο του προγράμματος θα καλυφθούν θέματα όπως το marketing και το management στην ποτοποιία, η δημιουργία ενός brand, η προσέγγιση των media και οι εξαγωγές.

Στα δύο εκπαιδευτικά προγράμματα (οινοποιίας και ποτοποιίας) και η «δική μας» δημοσιογράφος Κική Τριανταφύλλη, που θα αναπτύξει το θέμα: «Σχέσεις με Μedia - Συμβουλές για Δημιουργία & Διατήρηση των Σχέσεων».

Έμπειροι καθηγητές του Πανεπιστημίου καθώς και κορυφαία στελέχη και επιχειρηματίες από το χώρο της ποτοποιίας θα παρουσιάσουν νέες πρακτικές και case studies. Ανάμεσα τους οι: κύριος Νίκος Καλογιάννης από το Ούζο Πλωμαρίου, κύριος Νικόλας Σμυρλάκης από την εταιρεία Roots, κύριος Δημήτρης Μελισσανίδης από την Ποτοποιία Μελισσανίδη, κύριος Νίκος Σαραντάκης από την εταιρεία SkySpirits, κύριος Κώστας Θεοφιλόπουλος από την εταιρεία ΑΜΒΥΞ, κύριος Φώτης Σιαδήμας από την Coca –Cola 3E, κυρία Άντζελα Μαριδάκη από την εταιρεία DIAGEO και η κυρία Ελευθερία Τσόχατζη από την εταιρεία Pernod Ricard, που θα καλύψουν θέματα όπως το αλκοόλ και οι ιδιαιτερότητες του, οι πωλήσεις, οι τάσεις και η παραγωγική διαδικασία στην ποτοποιία, το management στην ποτοποιία, την online και offline προώθηση των αποσταγμάτων εντός και εκτός συνόρων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ/ΟΠΑ.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του ΜΒΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη δομή των μαθημάτων, αλλά και τον τρόπο για να δηλώσετε συμμετοχή, θα βρείτε εδώ.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'