Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Πώς γράφουμε περί γεύσης στο Διαδίκτυο;

WikiΝανά Δαρειώτη, Εύα Παρακεντάκη, σεμινάριο

«Η καινούργια γλώσσα ενός νέου μέσου». Με αυτή τη φράση η γνωστή δημοσιογράφος - συγγραφέας Νανά Δαρειώτη και η bostanista Εύα Παρακεντάκη προσδιορίζουν το θέμα ενός ξεχωριστού σεμιναρίου για bloggers και food writers που ετοιμάζουν περί τα τέλη Μαρτίου, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 του μήνα, και σίγουρα ενδιαφέρει όλους όσοι ασχολούμαστε με το φαγητό, τη γεύση και την παρουσία της στο Διαδίκτυο.

Νανά Δαρειώτη, Εύα Παρακεντάκη
Νανά Δαρειώτη, Εύα Παρακεντάκη

Μπορούμε όλοι να γράψουμε δημόσια; Και αν ναι, υπάρχουν κείμενα και λέξεις με «δίχτυ ασφαλείας»; Σίγουρα όλα τα μέσα δικτύωσης δεν έχουν την ίδια γλώσσα, ούτε η «ιδιωτική» γλώσσα που χρησιμοποιούμε μεταξύ φίλων θα πρέπει να μπλέκεται με τη «δημόσια» εικόνα μας.

Αυτά και πολλά ακόμα διευκρινιστικά και ενδιαφέροντα θα συζητηθούν στις εγκαταστάσεις της σχολής Culinary Studies Center στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης. Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, επί δύο ημέρες, η συζήτηση θα κινείται γύρω από τις θεματικές που παρουσιάζει το πρόγραμμα του σεμιναρίου, σίγουρα όμως η κουβέντα θα «ξεφύγει» δημιουργικά.

Αθρογράφοι, food bloggers, chefs και pastry chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχείων, χρήστες και διαχειριστές σελίδων στα social media – όλοι καλοδεχούμενοι και πολύτιμοι.

Πληροφορίες:

Το σεμινάριο διεξάγεται στους χώρους της σχολής στην Αμμουδάρα, Ελ Γκρέκο 47, Αμμουδάρα Γαζίου, στις Εγκαταστάσεις Culinary Studies Center

Παρέχονται: Το έντυπο υλικό του σεμιναρίου, βεβαίωση παρακολούθησης, καφές -αναψυκτικό- νερό και σνακ κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων

Κόστος: 90 ευρώ (*Το κόστος προκαταβάλλεται για την κράτηση θέσης)

Τηλέφωνα επικοινωνίας και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'