Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Silence Force 4A, μια μοναδική ηλεκτρική σκούπα

της Κικής Τριανταφύλλη WikiRowenta, αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα, Silence Force 4A

Εταιρεία που χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στα προϊόντα της και βασική  leader στην κατηγορία των ηλεκτρικών σκουπών, η Rowenta παρουσιάζει τώρα τη νέα καινοτόμο Silence Force 4A, τη μόνη αθόρυβη σκούπα που «αιχμαλωτίζει» τη σκόνη σε βάθος.

Εnjoy technology

Η Rowenta προέρχεται από το όνομα του ιδρυτή της εταιρείας. Το 1884 ο Ρόμπερτ Βάιντραουντ από το Όφενμπαχ της Γερμανίας ίδρυσε την Weintraud & Co και μερικά χρόνια αργότερα τον Δεκέμβριο του 1909, την  Rowenta, μια εταιρεία που έμελλε να διακριθεί διεθνώς για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούσε στα προϊόντα της. Στα χρόνια που ακολούθησαν η Rowenta παρουσίασε στη διεθνή αγορά μια σειρά από καινοτόμες ηλεκτρικές συσκευές που είναι αναντικατάστατες. Από το 1988 η εταιρεία ανήκει πλέον στον γαλλικό όμιλο SEB (όπως και η Tefal, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες εντυπωσιακές εξαγορές) και τα προϊόντα της έγιναν ακόμη πιο ελκυστικά και αξιόπιστα. Για να διαπιστωθεί μάλιστα η αξιοπιστία τους, όλες οι συσκευές της Rowenta υφίστανται καθημερινά διεξοδικά τεστ αντοχής. Τα τεστ γίνονται στα εργοστάσια της εταιρείας στη Γαλλία και ισοδυναμούν με 10 χρόνια εντατικής χρήσης.

Πάνω από τέσσερις δεκαετίες, εξάλλου, η Rowenta ικανοποιεί τη ζήτηση  των καταναλωτών για ελκυστικά προϊόντα υψηλής απόδοσης  που  προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητα. Πρόσφατη Ευρωπαϊκή μελέτη (καταναλωτική μελέτη της «Η αγορά των ηλεκτρικών σκουπών από την οπτική σκοπιά των καταναλωτών» – Σεπτέμβριος 2013 – Γαλλία/Γερμανία/Ιταλία.) έδειξε για παράδειγμα ότι το 43% των καταναλωτών είναι δυσαρεστημένοι με τα υψηλά επίπεδα θορύβου των ηλεκτρικών σκουπών τους με σακούλα. Ετσι, η Rowenta εστίασε τεχνολογικά την προσοχή της στην κατασκευή ηλεκτρικών σκουπών όχι μόνο δυνατών σε ισχύ αλλά  και αθόρυβων.

Μια νέα καταπληκτική σκούπα

Η σκούπα Silence Force 4A είναι το τελευταίο και πιο προηγμένο προϊόν της Rowenta που συνδυάζει το πλεονέκτημα των 4Α  (Α κλάση είναι η καλύτερη βαθμολογία σύμφωνα με την Ευρωπαική ενεργειακή ετικέτα –Σεπτ 2015) με τα απαράμιλλα επίπεδα χαμηλού θορύβου. Η Rowenta Silence Force 4A  προσφέρει υψηλή απόδοση  χωρίς καμία απώλεια αναρρόφησης της σκόνης γιατί  έχει:

·         Α κλάση στην αναρρόφηση σκόνης στα χαλιά και στις μοκέτες,

·         Α κλάση στην αναρρόφηση σκόνης σε πλακάκια και σκληρό πάτωμα,

·         Α κλάση στην εκπομπή σκόνης, διότι διαθέτει 3 επίπεδα φιλτραρίσματος, οπότε το 99,99% του αέρα  βγαίνει καθαρό και  φιλτραρισμένο

·         Α στην ενεργειακή κλάση (-60%  οικονομία ενέργειας)!

Πώς γίνεται αυτό; Η Silence Force 4A είναι εφοδιασμένη με το σύστημα Rowenta Extreme Silence. Για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει αυτό αρκεί να σκεφτεί ότι το επίπεδο θορύβου της σκούπας είναι 66DB  που φτάνει και σε 64DB για  ώρες κοινής ησυχίας, όταν το επίπεδο θορύβου σε συνομιλίες ενηλίκων είναι μεταξύ 60-65DB. Πράγματι λοιπόν η Silence Force 4A είναι η μόνη αθόρυβη σκούπα που «αιχμαλωτίζει» τη σκόνη σε βάθος.

Πρόσφατα άρθρα της Κικής Τριανταφύλλη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'