Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Tefal: ένα success story 60 χρόνων!

WikiTefal, μαγειρικά σκεύη, τηγάνι, αντικολλητικό τηγάνι

Υπάρχει νοικοκυριό χωρίς έστω ένα σκεύος Tefal; Από το σίδερο με την αντικολλητική πλάκα, τη φριτέζα Actifry, το ηλεκτρικό φοντύ, ως τα αγαπημένα των bostanistas αντικολλητικά τηγάνια, που ευθύνονται για κάμποσες από τις νοστιμιές μας και μας γλίτωσαν από το βάσανο του τριψίματος. Γιατί το μαγείρεμα πολλοί αγάπησαν, αλλά τη λάντζα (μετά) κανείς.

Για τους λιγότερο έμπειρους τα τηγάνια με ένδειξη θερμότητας, Thermo-Spot, λύνουν χέρια! Η ένδειξη αλλάζει χρωματισμό ανάλογα με την θερμοκρασία του τηγανιού, επιτρέποντας στον αρχάριο να έχει απόλυτο έλεγχο στο μαγείρεμα!

Πώς ξεκίνησαν όλα αυτά; Πριν από 60 χρόνια, ένας Γάλλος, ο Μαρκ Γκρεγκουάρ, για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της γυναίκας του έφτιαξε το πρώτο αντικολλητικό τηγάνι. Ηταν δε τόσο επαναστατικό, που βγήκε αμέσως από τα στενά όρια της κουζίνας των Γκρεγκουάρ για να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Tefal που εφάρμοσε την πρωτοποριακή τεχνολογία της επίστρωσης των σκευών με PTFE και διευκόλυνε αφάνταστα όσους μαγειρεύουν.

Τα Tefal Meteor
Τα Tefal Meteor

Από το 1956 μέχρι σήμερα τα σκεύη της εταιρείας δίνουν λύσεις αλλά και ιδέες, πωλούνται σε περισσότερες από 150 χώρες απλοποιώντας το καθημερινό μαγείρεμα χιλιάδων νοικοκυριών. 

Φέτος η Tefal γιορτάζει αυτή την 60χρονη λαμπρή πορεία και θέλει να ευχαριστήσει όσους την προτιμούν προσφέροντας δώρα! Αν, για παράδειγμα, αγοράσετε μια φριτέζα Actifry θα πάρετε δώρο έναν πολύ χρήσιμο λιπομετρητή, ενώ με έναν βραστήρα Safe to touch θα πάρετε μια αντικολλητική φόρμα κέικ. Αγοράζοντας μια επαγωγική εστία, όπως και μια χύτρα, θα έχετε δώρο ένα αντικολλητικό τηγάνι, ενώ με μια γεννήτρια ατμού Total Protect ένα σίδερο ατμού.

Οι προσφορές ισχύουν σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.tefal.gr.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'