Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Φτιάχνω στεφάνια αλλιώτικα

της Γκέλης Βούρβουλη Κάντο μόνος σου

Η Καλή Δοξιάδη και το στεφάνι της κάλυψαν πλήρως το θέμα των φυσικών υλικών κι έτσι είπα να ψάξω για υλικά ανακύκλωσης. Όπως τα καλαμάκια της φωτογραφίας, ας πούμε. Μετά το πάρτι πλένονται, στεγνώνονται και παίρνουν προαγωγή. Για πλήρεις οδηγίες εδώ.

Οι μπάλες που δεν χωράνε στο δένδρο μπορούν να γίνουν ένα ωραίο - και πανεύκολο - στεφάνι. Τις περνάτε σε κορδέλα, φτιάχνετε όσους κύκλους θέλετε και κρεμάτε το στεφάνι σας σε σημείο που δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο να σπάσει (όχι πόρτα).

Αυτό το στεφάνι είναι για πιό γερούς παίκτες. Χρειάζεται χρόνο, υπομονή κι εκείνο το ωραίο ύφασμα που έχει ξεμείνει και πιάνει χώρο στο συρτάρι. Για πλήρεις οδηγίες εδώ.

Όλων των ειδών τα χαρτιά και τα παραχαρτάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν ένα μοναδικό στεφάνι. Τα κολλάτε ή τα πιάνετε με συρραπτικό πάνω σε χαρτόνι, κορδέλα, κλαριά - ο,τι σας βρίσκεται πρόχειρο.

Το χνουδωτό στεφάνι της φωτογραφίας φτιάχνεται και με το κασκολάκι που δεν είναι τρέντι φέτος και κρεμιέται μακριά απο τα τετράποδα του σπιτιού. Για γάτες υπολογίστε έξτρα ύψος. Για πλήρεις οδηγίες εδώ.

Πρόσφατα άρθρα της Γκέλης Βούρβουλη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Κάντο μόνος σου'