Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Βάλε κατσαρόλα: κατσικάκι με ντοματίνια και φασολάκια

της Εύας Παρακεντάκη Συνταγέςκατσικάκι, ντοματίνια, φασολάκια, τσαουλιά, κατσαρόλα, μαγειρευτά, εύκολο φαγητό, κατσικάκι με φασολάκια

Άπαχο μικρό κατσικάκι... τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με τα φρέσκα βιολογικά ντοματίνια του Τάσου Αγγελάκη και τα τσαουλιά, σε ένα πιάτο που η απλότητα των υλικών κάνει τη μεγάλη διαφορά!

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Υλικά:

  • 2 κιλά κατσικάκι
  • ½ κιλό φασολάκια τσαουλιά
  • ½ κιλό βιολογικά ντοματίνια περασμένα στο μπλέντερ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το κατσικάκι μας και το τσιγαρίζουμε. Αφού πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Στη συνέχεια μπαίνει η φρέσκια ντομάτα και συμπληρώνουμε ζωμό μέχρι να σκεπάσουμε το κρέας.

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

Αλάτι, πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Μαγειρεύουμε περίπου για μία ώρα (ανάλογα το κρέας) και στο τελευταίο δεκάλεπτο προσθέτουμε τα φασολάκια. 

photo: Εύα Παρακεντάκη
photo: Εύα Παρακεντάκη

* Η Εύα Παρακεντάκη διατηρεί το food blog Eva In Tasteland.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Εύας Παρακεντάκη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Συνταγές'