Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Οινοποιία Σεμέλη: διαλεχτά κρασιά φορούν τα γιορτινά τους

WikiΟινοποιία Σεμέλη, Semeli, κρασί, οινοποιοί, δώρα, Χριστούγεννα, γιορτή

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν την εταιρεία Semeli με πλούσια συλλογή κρασιών, διευρύνοντας έτσι τις επιλογές των οινόφιλων για δώρα σε οικεία πρόσωπα, φίλους και αγαπημένους συνεργάτες.

Who is who: Η οινοποιία Σεμέλη ιδρύθηκε στην περιοχή της Σταμάτας το 1979 παράγοντας ποιοτικό κρασί σε περιορισμένες ποσότητες. Το 1999 ξεκίνησε η κατασκευή του Domaine Helios, ενός από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της Ευρώπης, σε μία από τις ψηλότερες πλαγιές στο Κούτσι της Νεμέας. Στο νέο αυτό οινοποιείο άρχισε η παραγωγή μιας σειράς κρασιών υψηλών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γηγενείς ποικιλίες της Πελοποννήσου. 

Είτε, λοιπόν, πρόκειται για προσωπικά είτε για επαγγελματικά δώρα, η ποιότητα των κρασιών Semeli, η άψογη εμφάνισή τους και η εύχρηστη συσκευασία τους, είναι το τρίπτυχο που τα κάνουν έξοχη επιλογή. Για παράδειγμα, η magnum φιάλη (1,5 λίτρο) του Chateau Semeli αποτελεί ένα δώρο φίνο για τους οινόφιλους που θέλουν να εμπλουτίσουν την κάβα τους με κρασί μακράς παλαίωσης. Επίσης η χάρτινη συσκευασία των έξι φιαλών της σειράς Untitled είναι, ως premium πρόταση, ό,τι πρέπει για φίλους, αγαπημένους και καλούς συνεργάτες. Αποτελείται από τα λευκά κρασιά Untitled Sauvignon Blanc και Untitled Chardonnay και το ροζέ Untitled Αγιωργίτικο / Syrah.  

Δώρα υψηλής αξίας που όλοι θα εκτιμήσουν και ταυτόχρονα εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή συνοδεία των γιορτινών πιάτων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τις συσκευασίες θα τις βρείτε σε επιλεγμένες κάβες ή με παραγγελία στην εταιρεία Σεμέλη στα τηλέφωνα 210 6218119 & e-mail info@semeliwines.gr.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'