Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Χρυσό βραβείο για τον Μπάρμπα Στάθη

Μπάρμπα Στάθης, ελληνικά προϊόντα, διακρίσεις, βράβευση

Πείρα και γνώση 45 χρόνων και πρωταγωνιστική παρουσία στην ελληνική αγορά: τούτα συνοψίζουν την ως σήμερα πορεία της εταιρείας Μπάρμπα Στάθης καθώς και το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό. Στην άλλη πλευρά, εκείνη τον αγροτών και των καλλιεργητών, η εταιρεία φροντίζει να τηρείται το συμβόλαιό της με τον παραγωγό, τα προϊόντα δηλαδή να καλλιεργούνται κάτω από πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες, τηρώντας αρχές και αξίες με σεβασμό σε τρία πεδία, τους καταναλωτές, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Τούτη η υπεύθυνη στάση οδήγησε στη διάκριση της ονομαστής εταιρείας στην κατηγορία Μακροπρόθεσμης Επένδυσης Εθνικής Εμβέλειας των Responsivle Business Awards 2015 και μάλιστα με το κορυφαίο, το χρυσό βραβείο για το πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας που εφαρμόζει. Μέσα από την εμπέδωση και την ανάπτυξη του συστήματος της συμβολαιακής γεωργίας ο Μπάρμπα Στάθης δεσμεύεται σε μακροπρόθεσμη επένδυση στον Έλληνα αγρότη και την ελληνική γη, εφαρμόζοντας τις αρχές της Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης, δηλαδή, με απλά λόγια, τεκμηριωμένα βήματα από τη σπορά έως τη συγκομιδή με ελέγχους ποιοτικούς και τεχνικές που εξασφαλίζουν ποιότητα άριστη.

Mε αφορμή την άκρως τιμητική διάκριση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ, κύριος Αντώνης Μαυριδόγλου, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της στρατηγικής μας και της επενδυτικής πρωτοβουλίας μας. Στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβολαιακής γεωργίας στην Ελλάδα, εφαρμόζουμε ένα σύστημα ολοκληρωμένης αγροτικής διαχείρισης που δημιουργεί δεσμούς με τον Έλληνα παραγωγό και την ελληνική γη. Με πάνω από 30.000 στρέμματα συνολικής καλλιέργειας και περισσότερους από 1.300 συνεργαζόμενους Έλληνες αγρότες-παραγωγούς, που συνεχώς αυξάνονται, έχουμε ως κύριο στόχο να παρέχουμε στους Έλληνες καταναλωτές προϊόντα που διακρίνονται για τη φρεσκάδα τους, την ποιότητα και την υψηλή διατροφική τους αξία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'