Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Santa Run στα Χανιά: βάλ' τη σκούφια σου και τρέχα!

της Ευφροσύνης Κάτσουνα WikiΧριστούγεννα, Κρήτη, Χανιά, Santa Run

Λοιπόν το Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε όλους στο Santa Run, την πιο χαρούμενη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης των Χανίων. Όσοι δεν έχει πάρει το αυτί σας τι είναι το Santa Run: μια γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του πλανήτη κάθε Δεκέμβριο.

Photo: sportdog.gr
Photo: sportdog.gr

Χιλιάδες κόσμου ντυμένοι όλοι Άι-Βασίληδες, με σκουφιά, γενειάδες και κατακόκκινες στολές, ξεκινούν έναν μεγάλο περίπατο μέσα στην πόλη, με πολλά κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής και χριστουγεννιάτικη μουσική να ακούγεται από παντού. Τα Χανιά γίνονται πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά και πιο γιορτινά από ποτέ!

Το Σωματείο Santa Run, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει το 4ο Santa Run για την ενίσχυση των συλλόγων Κ.Η.Φ.Α.Α.Μ.Ε.Α, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών) και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, που όλοι ασχολούνται με παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας (περισσότερα για τον καθένα ξεχωριστά θα βρείτε στις σελίδες τους). 

Ως σήμερα έχουν δοθεί 75.304 ευρώ στα τέσσερα ιδρύματα από το σωματείο του και φέτος ελπίζουμε να διπλασιάσουμε το ποσό. Για τέταρτη χρονιά όλα τα Χανιά συμμετέχουν με χορηγίες, εθελοντές και πολύ κέφι για την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης.

Για όσους έρθουν από μακριά, η ΑΝΕΚ σε συνεργασία με το Santa Run έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους, χορηγώντας έκπτωση 25% στους 300 πρώτους που θα ταξιδέψουν για αυτόν τον σκοπό, από 18 Δεκεμβρίου έως 10 Ιανουαρίου, στη γραμμή των Χανίων με επιστροφή (δείτε εδώ σχετικά).

Την πρώτη χρονιά ήμασταν 400, το 2012 γίναμε 1500, το 2013 ήμασταν 3000! Στόχος μας φέτος, να ξεπεράσουμε τους 5000! Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερα δείτη την επίσημη σελίδα: santarunchania.com και τη σελίδα μας στο facebook: facebook.com/chaniasantarun.

e-mail επικοινωνίας: Santarunchania@gmail.com.

Πρόσφατα άρθρα της Ευφροσύνης Κάτσουνα

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Wiki'