Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Γιαουρτάκι για το κάψιμο;

του Δημήτρη Μπούτου γιαούρτι, αντιηλιακή προστασία, Κορρές

Κάθε καλοκαίρι μαζί με τα πρώτα μπάνια, ακόμα και για τους πλέον σχολαστικούς, έρχεται και το πρώτο κάψιμο από τον ήλιο. Το μαμαδίστικο γιατροσόφι γνωστό τοις πάσι, οι περισσότεροι το τηρούμε ευλαβικά: δροσερό, σχεδόν παγωμένο γιαούρτι στα σημεία που η ενόχληση είναι πιο έντονη. Ανακουφιστικό όσο κανένα φαρμακευτικό σκεύασμα ή κρέμα.

Μοναδική εξαίρεση το Yoghurt Cooling Gel της KORRES που εδώ και δέκα χρόνια είναι, για όσους το έχουν δοκιμάσει, σχεδόν συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού. Η βάση του βρίσκεται στην παραδοσιακή συνταγή για την ανακούφιση από τα ηλιακά εγκαύματα και, με μία πιο εξελιγμένη ματιά, το εν λόγω after-sun προϊόν υπήρξε το πρώτο του είδους παγκοσμίως με πραγματικό βρώσιμο, και δη ελληνικής προέλευσης, γιαούρτι. Χρειάστηκε τριετής έρευνα για το Εργαστήριο ΚΟΡΡΕΣ, όμως το αποτέλεσμα, η μεγάλη απήχηση και η κατάταξή του ανάμεσα στα best sellers της εταιρείας, δικαίωσε κάθε μόχθο.

Το νέο after - sun προσώπου καταπραΰνει, όπως δηλώνει και το όνομά του, την επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο αποκαθιστώντας την υγρασία του προσώπου. Οι ευαίσθητες επιδερμίδες, που απαιτούν συνεχή φροντίδα, δεν χρειάζεται να περιμένουν την έξοδο στις παραλίες· μπορούν να το χρησιμοποιούν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αλόη, βρώσιμο γιαούρτι, φυσικοί πολυσακχαρίτες, εκχυλίσματα γλυκόριζας - είναι μερικά από τα φυσικά συστατικά της πολύτιμης αυτής φόρμουλας.

Τα στοιχεία της εταιρείας, αναφορικά με τις πρώτες in vivo κλινικές μελέτες (με διάρκεια 4 εβδομάδων) αναφέρουν πως το σύνολο (100%) των εθελοντών με ευαίσθητη επιδερμίδα παρατήρησε αισθητή καταπραϋντική δράση και ανακούφιση από κοκκινίλες και ερεθισμούς καθώς και πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα με υγιέστερη όψη. Πολύτιμη σε αυτό η συμβολή του γιαουρτιού που με την υψηλή βιολογική του αξία αποτελεί εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό, δρα αναπλαστικά για την επιδερμίδα καταπραΰνοντας άμεσα την αίσθηση καψίματος και τις κοκκινίλες χάρη στη λακτόζη και τις πρωτεΐνες που από τη φυσική του μορφή περιέχει.

Τη σειρά με το βρώσιμο γιαούρτι συμπληρώνουν αντιηλιακή κρέμα προσώπου, γαλάκτωμα προσώπου - σώματος με διαβαθμίσεις προστασίας (μεσαία, υψηλή) καθώς και το περίφημο καταπραϋντικό gel. Περισσότερα γύρω από τα εν λόγω προϊόντα θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας korres.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα του Δημήτρη Μπούτου

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'