Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Από την Καλιφόρνια για την ελιά

των bostanistas ελιές, ελαιόλαδο, διάλεξη, Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Άλλη μια ενδιαφέρουσα διάλεξη για την ελιά θα δοθεί στην Αθήνα σήμερα, Πέμπτη, με διοργανωτή το Σύλλογο Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ομιλητές θα είναι ο Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης, διευθυντής του Κέντρου Ελιάς του Perrotis College της Σχολής, και ο Dan Flynn, διευθυντής του Κέντρου Ελιάς του University of California at Davis.

Photo: Indena SpA@Flickr
Photo: Indena SpA@Flickr

Ο πρώτος θα αναπτύξει το θέμα «Νέες μέθοδοι παραγωγής της ελιάς: μια ολιστική προσέγγιση» ενώ ο δεύτερος το «The UC Davis Olive Centre: Lessons Learned and the Keys to Success». Το Κέντρο Ελιάς είναι η νέα πρωτοβουλία της Σχολής. Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες και να ενισχύσει τις δραστηριότητες στον ευρύτερο χώρο της παραγωγής ελιάς και ελαιολάδου στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 στην αίθουσα Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών, Αναπήρων Πολέμου 9, στο Κολωνάκι. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στα τηλέφωνα: 2310-492 726 ή στο e-mail events@afs.edu.gr. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του Συλλόγου είναι 5€.

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'