Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Καλό Πάσχα με υπέροχα εδέσματα!

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Πέντε αστέρια: κι άλλα δώρα για κεφάτους μάγειρες

της Λεονί Σταφυλά δώρα

Ακόμη να τελειώσω με τα δώρα μου. Ευτυχώς προλαβαίνω ακόμη. Μανιακή με τα γκάτζετ, συνεχίζω να ψάχνω στο amazon.co.uk για τα δώρα που θα καταλήξουν στις κουζίνες  των υπερ-δραστήριων μαγείρων.

Τετραγωνίζοντας το αυγό, 8 ευρώ

Στρογγυλά βραστά αυγά; Όχι πια! Τα μοντέρνα αυγά είναι τετράγωνα, κόβονται έτσι ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στις γωνίες του ψωμιού του τοστ. Και πάντως κάνουν εντύπωση! Βράζετε το αυγό, το ξεφλουδίζετε, το βάζετε στην φόρμα τετραγωνισμού και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει. Όταν το βγάλετε, θα έχετε το τέλειο τετράγωνο αυγό. Αν είστε ρομαντικοί, υπάρχει και φόρμα σε σχήμα καρδιάς.
Θα το βρείτε εδώ.

Μεταλλικό σαπούνι, 12 ευρώ

Από τα πιο χρήσιμα πράγματα που έχουν μπει ποτέ στην κουζίνα μου. Καθαρίζω κρεμμύδια, γαρίδες, ψάρια ή κρέας, τρίβω τα χέρια μου μ’ αυτό το μεταλλικό σαπούνι και οι μυρωδιές εξαφανίζονται. (Μεταξύ μας το ίδιο θα συμβεί αν τρίψετε τα χέρια σας στον ανοξείδωτο νεροχύτη σας).
Θα το βρείτε εδώ.

Στήριγμα για βιβλία, 6 ευρώ

Το ιδανικό στήριγμα για τα βιβλία του μάγειρα  - θα κρατήσει το βιβλίο σας ανοιχτό στη σελίδα της συνταγής που μαγειρεύετε. Κατακόκκινο, γιατί χρειαζόμαστε και λίγο χρώμα στη ζωή μας.
Θα το βρείτε εδώ.

Ματριόσκες μεζούρες, 14 ευρώ

Τέλειες. Τρεις ματριόσκες, οι γνωστές ρώσικες κούκλες, κρύβονται η μια μέσα στην άλλη και όταν ανοίξουν μετατρέπονται σε μεζούρες για φλιτζάνια – από ¼ μέχρι ένα ολόκληρο φλιτζάνι. Σε λευκό και κόκκινο.
Θα το βρείτε εδώ.

Αυτοκόλλητος μαυροπίνακας, 9 ευρώ

Φανταστείτε το: ένα ρολό αυτοκόλλητου χαρτιού, που όμως η εξωτερική του πλευρά μοιάζει με μαυροπίνακα. Όχι μόνο μοιάζει, λειτουργεί σαν μαυροπίνακας, αφού με απλές κιμωλίες μπορείς να γράψεις πάνω του. Μπορείτε να το κόψετε σε όποιο σχήμα θέλετε, να φτιάξετε ετικέτες για βάζα ή για ντουλάπια, να ντύσετε ένα μέρος του τοίχου στην κουζίνα για να σημειώνετε τα ψώνια σας ή τα μηνύματα σας. Καθαρίζεται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Θα σας έρθει μαζί με 5 χρωματιστές κιμωλίες.
Θα το βρείτε εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Λεονί Σταφυλά

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'