Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Πέντε αστέρια: δωράκια για κεφάτους μάγειρες

της Λεονί Σταφυλά δώρα

Τα δώρα είναι δώρα και δεν θα σταματήσουν να τα ανταλλάσσουμε στις γιορτές, έστω και στην διάρκεια μιας τέτοιας κρίσης. Εντάξει, όλο και πιο πολύ μετράμε τι ξοδεύουμε, αλλά ίσως είναι ο καιρός να θυμηθούμε ότι το καλό δώρο δεν είναι υποχρεωτικά το ακριβό. Αρκεί να ταιριάζει σ’ αυτόν που το παραλαμβάνει. Ορίστε λοιπόν, δώρα για μάγειρες που δεν χάνουν το κέφι τους, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς!

Ασπίδα για τα δάχτυλα από τον Jamie Oliver, 4.50 ευρώ

Φοριέται σαν δαχτυλίδι σε όποιο χέρι σας βολεύει (ταιριάζει δηλαδή και σε αριστερόχειρες) και πλέον δεν θα έχετε λόγο να φοβόσαστε τα σούπερ κοφτερά μαχαίρια σας. Είναι από εύκαμπτο υλικό κι έτσι δεν εμποδίζει τις κινήσεις των δακτύλων. Ο Jamie Oliver το διαφημίζει λέγοντας «θα κόβετε σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν». Προσωπικά δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας, θέλω να μην κόβω και το χέρι μου μαζί με τον μαϊντανό! Θα το βρείτε εδώ.

Ηλεκτρονική ζυγαριά-δοσομετρητής, 24 ευρώ

Δοσομετρητής ενός λίτρου με ενσωματωμένη ηλεκτρονική ζυγαριά. Φτιάχνετε δηλαδή μπισκότα, ζυγίζετε το αλεύρι στην μεγάλη κανάτα, μηδενίζετε, ζυγίζετε την ζάχαρη, μηδενίζετε, ζυγίζετε τα τριμμένα αμύγδαλα και ούτω καθεξής. Όλα σε ένα με εξοικονόμηση χώρου επιπλέον. Θα το βρείτε εδώ.

Ξύστρα καρότου, 10,10 ευρώ

Δεν θα ισχυριστώ ότι είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο στην κουζίνα, αλλά σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστικό. Μια μεγάλη ξύστρα για να ξύνετε καρότα, κολοκυθάκια, αγγούρια και να δημιουργείτε διακοσμητικές γιρλάντες λαχανικών. Είπαμε, μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό, αλλά σκεφθείτε πόσο πιο όμορφες θα είναι οι σαλάτες σας! Θα το βρείτε εδώ.

Αναδευτήρας με μπαταρίες, 13 ευρώ

Το τέλειο εργαλείο για τεμπέλες μαγείρισσες σαν κι εμένα! Ξεχάστε το ατελείωτο ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα. Ο αυτόματος αναδευτήρας τα αναλαμβάνει όλα κι εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Με το πάτημα ενός κουμπιού το εργαλείο γυρνάει μέσα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας τις σούπες και τις σάλτσες για να μην κολλήσουν. Με ποδαράκια από σιλικόνη για να μην καταστρέφει τα αντικολλητικά σκεύη. Θα το βρείτε εδώ.

Στοπ για το καπάκι της κατσαρόλας, 11,50 ευρώ

Είναι κατ’ αρχήν χαριτωμένο. Ένα ανθρωπάκι από σιλικόνη που γαντζώνεται στο χείλος της κατσαρόλας κι έτσι κρατάει λίγο ανοιχτό τα καπάκια για να φεύγει ο ατμός. Τέλειο! Στο πακέτο υπάρχουν δυο τέτοια ανθρωπάκια, ένα κόκκινο κι ένα άσπρο. Θα το βρείτε εδώ.

Για να αποκτήσετε αυτά τα δώρα δεν θα χρειαστεί να κουνηθείτε από την καρέκλα σας, αφού η αγορά θα γίνει από το amazon.co.uk. Θα χρειαστεί όμως να υπολογίσετε ένα έξτρα ποσό γύρω στα 7 ευρώ για έξοδα αποστολής - άρα συμφέρει να αγοραστούν όσα δώρα υπολογίζετε όλα μαζί σε μία παραγγελία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Λεονί Σταφυλά

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'