Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Μίλα μου για το κρασί

του Δημήτρη Μπούτου κρασί, Μπουτάρη

Οι λάτρεις του κρασιού, πέρα από την ακόρεστη, συνεχή αναζήτηση για τις πιο τερψιλαρίγγιες ποικιλίες, επιδιώκουν και τη συνεχή ενημέρωση γύρω από αυτές: νέες ετικέτες, διακρίσεις, προϊόντα, βραβεύσεις και, ασφαλώς, σχετικές εκδηλώσεις.

Photo: istavrak@Flickr
Photo: istavrak@Flickr

Το αίτημα τους ικανοποιεί για ακόμη μια φορά η εταιρεία Μπουτάρη, που συνδυάζοντας την αγάπη της για ποιοτικό κρασί με τη μακρά γνώση και πείρα - αισίως 134 χρόνων - δημιούργησε μία νέα πλατφόρμα επικοινωνίας. Το όνομα αυτής; WINFO (εκ των wine και info) και σκοπός της είναι η συνεχής ενημέρωση των οινοφίλων μέσω ραδιοφώνου, δωρεάν εντύπων και φυσικά του internet.

Στόχος της βραβευμένης οινοποιίας με τούτο το εγχείρημα είναι να μοιράζεται κάθε πληροφορία σχετικά με τα νέα προϊόντα της: προσφάτως τα κρασιά Μπουτάρη κυκλοφόρησαν σε νέες διαστάσεις. Οι ήδη γνωστές και αγαπητές ποικιλίες «χώρεσαν» σε φιάλες ατομικές (187ml), μεσαίες (375ml) αλλά και πρακτικές συσκευασίες των τεσσάρων φιαλών με σκοπό να προσαρμόζονται στις, μικρές ή μεγαλύτερες, ανάγκες κάθε περίστασης.

Όσο για τις βραβεύσεις; Στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 380 ως σήμερα ενώ το 2008 αποδόθηκε στην οινοποιία ο διόλου ευκαταφρόνητος τίτλος «Ευρωπαϊκό Οινοποιείο της Χρονιάς» από το περίφημο περιοδικό οίνου Wine Enthusiast. Μόλις το 2012 ανακηρύχθηκε σε «Οινοποιείο της Χρονιάς»
(για 16η χρονιά) από το εξ Αμερικής έγκριτο ομοειδές περιοδικό Wine & Spirits - κέρδισε έτσι επάξια μία θέση ανάμεσα στις πέντε καλύτερες οινοποιίες του κόσμου.

Στα πλαίσια του νέου εγχειρήματος, αυτό το διάστημα εξελίσσεται ένας άκρως δελεαστικός διαγωνισμός με έπαθλο - τι άλλο - την απόλαυση του έντονα αρωματικού και διεθνώς αναγνωρισμένου Μοσχοφίλερου Μπουτάρη σε επιλεγμένα εστιατόρια και café bar.

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πρωτοποριακή πλατφόρμα Winfo Boutari καθώς και τον διαγωνισμό θα βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα της ενημερωμένης ιστοσελίδας της οινοποιίας boutari.gr καθώς και στη σχετική σελίδα της στο facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα του Δημήτρη Μπούτου

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'