Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

30 χρόνια Οινόραμα στο Ζάππειο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε

του Δημήτρη Μπούτου Αγρομουσικό φεστιβάλ, Ευμέλεια, Γούβες, Λακωνία

Το δεύτερο Αγρομουσικό φεστιβάλ θα έχει τα πάντα: ωραίες μουσικές, καθαρά ποτά, καλό φαγητό.

Eumelia Farm
Eumelia Farm

Σε μία φάρμα σχεδόν στη μέση του πουθενά, έξι γνωστοί djs, πέντε φρέσκα ζωντανά σχήματα και τέσσερις ανερχόμενοι σεφ θα φροντίσουν ώστε όσοι συμμετάσχουν στη διοργάνωση να περάσουν τρεις ημέρες πλήρεις από δρώμενα και ψυχαγωγία μέσα στη φύση.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 24 ως τις 26 Μαϊου, στις Γούβες Λακωνίας, στο αγρόκτημα Ευμέλεια, ανάμεσα στις πλαγιές του Πάρνωνα και του Ταΰγετου.

Όσοι αγαπούν τα φεστιβάλ και αναζητούν την εμπειρία της κατασκήνωσης, μπορούν να αξιοποιήσουν τις πανέμορφες εκτάσεις του αγροκτήματος φτιάχνοντας μια μεγάλη παρέα που θα απολαύσει τη φύση της περιοχής, θα δοκιμάσει ξεχωριστές γεύσεις και θα διασκεδάσει παρακολουθώντας μουσικές σκηνές και κινηματογραφικές προβολές. Κι επειδή οι μέρες εκείνες είναι κρίσιμες για τους φιλάθλους, από τους διοργανωτές θα έχει ληφθεί μέριμνα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Champions League.

Οι κατασκηνωτές μπορούν να προσεγγίσουν την «Ευμέλεια» είτε με το δικό τους αυτοκίνητο, είτε με τα λεωφορεία της διοργάνωσης. Θα πρέπει να μεταφέρουν τη δική τους σκηνή ή τροχόσπιτο - όλα τα υπόλοιπα θα τα βρουν εκεί:
Ντουσιέρες και βιολογικές τουαλέτες, πληρέστατο μπαρ με αλκοολούχα και μη αλκοολούχα ποτά, χυμούς και σνακ, πρωτοποριακά μαγειρέματα και γεύσεις σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Επίσης στο χώρο του αγροκτήματος θα βρίσκεται chill out lounge με προϊόντα της εταιρείας Cocomat και, τελευταίο μα ουχί έσχατο, θα εξελίσσεται μουσικό πρόγραμμα και καλλιτεχνικά δρώμενα μέχρι πρωίας.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται στα 80 ευρώ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με e-mail στη διεύθυνση be@agromusicfestival.gr
Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούν να παρακολουθήσουν τη σελίδα και τα νέα της διοργάνωσης στο facebook, να τηλεφωνήσουν στο 6974 998 528 ή να επισκεφθούν το agromusicfestival.gr.

Πρόσφατα άρθρα του Δημήτρη Μπούτου

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Ειδήσεις'