Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

Κόκκινα αυγά. Μα από τώρα;

της Καλής Δοξιάδη Κάντο μόνος σουπασχαλινά αυγά, κρεμμύδια

Δεν τρελάθηκα… ξέρω ότι ακόμα δεν συνήλθαμε από τα Χριστούγεννα και μας χωρίζουν 4 μήνες και κάτι από το Πάσχα….
Αλλά: αν θέλετε να έχετε τα ωραιότερα, τα καλύτερα, τα φυσικότερα, τα γνησιότερα, τα υγιέστερα κόκκινα αυγά, βαμμένα με τον παραδοσιακό τρόπο, πρέπει να το αποφασίσετε τώρα.

Στη φωτογραφία είναι αυτά που έβαψα πέρσι. Σας αρέσουν; Έτσι θα είναι και τα δικά σας.
Τίποτα δύσκολο, κανένας κόπος, καμία δέσμευση, καμία υποχρέωση… απλώς πρέπει από σήμερα κάθε φορά που καθαρίζετε κρεμμύδια να φυλάτε τα εξωτερικά τους φύλλα – αυτά τα λεπτά, ξερά σα χαρτί, καφετιά (ή μωβ ανάλογα με το είδος του κρεμμυδιού). Κοιτάξτε να είναι καθαρά – χωρίς χώματα – και βάζετέ τα κατά μέρος σε μια σακούλα.

Αυτό είναι όλο. Όταν κοντεύει η Μεγάλη Εβδομάδα, θα σας πω τι θα τα κάνετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα της Καλής Δοξιάδη

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Κάντο μόνος σου'