Bostanistas.gr : Ιστορίες για να τρεφόμαστε διαφορετικά

Διαβαστε

Grape Travel: Λίγο πριν το Πάσχα ταξιδεύουμε στην Ηπειρο

Διαφήμιση

Twitter | Facebook | Google+ |

Διαφήμιση

25η Μαρτίου ίσον μπακαλιάρος

Μαγειρικές ιστορίεςμπακαλιάρος, παστός μπακαλιάρος

Μαγαζί με παστό μπακαλιάρο στην αγορά Λα Μποκερία της Βαρκελώνης. Οι Καταλανοί τον λατρεύουν [Flickr/The Travelista][
Μαγαζί με παστό μπακαλιάρο στην αγορά Λα Μποκερία της Βαρκελώνης. Οι Καταλανοί τον λατρεύουν [Flickr/The Travelista][

Τι τρώτε εσείς την ημέρα του Ευαγγελισμού και της εθνικής μας εορτής ταυτοχρόνως;

Εμείς οι bostanistas μαγειρεύουμε μπακαλιάρο παστό με κάθε δυνατό τρόπο. «Οι Πορτογάλοι έχουν κάθε ημέρα 25η Μαρτίου, μια που ο μπακαλιάρος είναι το εθνικό τους φαγητό – τον λένε bacalhau αυτοί, βακαλάο δηλαδή, αλλά όχι επειδή είναι καθαρευουσιάνοι», γράφει «Ταξινομικά και ετυμολογικά για τον μπακαλιάρο», ο Δημήτρης Ψυχογιός και ο Νίκος Μορόπουλος το λέει καθαρά πως είναι ένα από τα αγαπημένα του ψάρια και τον  μαγειρεύει ποικιλοτρόπως, να δείτε εδώ τις συνταγές του.

Όμως αρκεί μια αναζήτηση με την λέξη μπακαλιάρος στο bostanistas για να βρείτε συνταγές  του γούστου σας.

Κάντε ένα κλικ εδώ, σερφάρετε και διαλέξτε

Χρόνια πολλά και καλά μαγειρέματα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσφατα άρθρα στην κατηγορία 'Μαγειρικές ιστορίες'